2020.08.06
Megalakult a Wellbeing Szövetség!

Büszkék vagyunk arra, hogy a július 30-ai Wellbeing Szövetség alakuló ülésének, majd egy héttel később a Szövetség hagyományteremtő Well Reggelijének is az Europa Design Wellpoint rendezvényhelyszíne adott otthont.

A 8 alapító tag által életre hívott Wellbeing Szövetség nem előzmény nélküli: az elmúlt három évben, ha lazább keretek között is, de már számos rendezvényen, konferencián találkozhattunk az alapítókkal. A közös cél - a wellbeing beépítése a cégkultúrába – érdekében született meg a gondolat egy olyan szakmai gazdasági, érdekképviseleti közösség létrehozására, amely még szélesebb körben hivatott népszerűsíteni a Well által képviselt értékeket a munkavállalói jóllét megteremtése érdekében.

Az alapító eseményen, majd az azt követő reggelin a szervezeti struktúra került felállításra és folyamatban van annak a stratégiának a kidolgozása, hogy hogyan vonjunk be potenciális tagokat, támogatókat a szövetség munkájába. Ezzel kapcsolatban hamarosan új felületeken jelentkezünk, figyeljétek a csatornáinkat!

Megalakult a Wellbeing Szövetség! - Az alapító tagok

A Wellbeing Szövetség alapító tagjai:

Balla Ágnes elnökségi tag, főtitkár
Faragó István Stressz-M ügyvezető, elnök
Feuertag Ottó Europa Design alapító tulajdonos, munkahelyi szakértő, elnökségi tag
Dr. Kun Ágota BME Ergonómia és Pszichológia Tanszék munka- és szervezetpszichológus, elnökségi tag
Dr. Gesztelyiné Dr. Zsuga Judit Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kar dékán
Länger Jelena Longevity Project társalapító
Solti Előd Stressz-M társalapító
Sipos Csaba Grantis Zrt vezető tanácsadó, felügyelőbizottsági tag
Sebestyén András Grantis Hungary Zrt. vezérigazgató
Dr. Molnár Edina pszichológus, felügyelőbizottsági tag
Márfy Anna grafológus-írásszakértő, felügyelőbizottsági tag
 Magyarországon
előregisztrált
épületek

8Iroda
showroom
projekt1
Well
minősítéshez
ajánlott
szállítók

6http://www.europadesign.hu/

Hazai szakemberek
a WELL-ről

Pálla Gábor Ödön
ügyvezető igazgató
Római irodaház Kft.

Az ingatlanfejlesztőknek a Well minősítés szempontrendszere olyan támpontokat ad, amelyekre érdemes odafigyelni már a beruházások elindításánál. A bérirodaházak fejlesztői számba vehetik az épületek alaprajzi, tartószerkezeti és épületgépészeti kialakítását, hogy az később alkalmas lehessen egy Well iroda megvalósítására. Amellett, hogy a minősítés egy kitűnő marketingeszköz, legalább olyan fontos a munkavállalók egészségének és kényelmének középpontba állítása is. A WELL továbbá hozzásegítheti a HR és kommunikációs szakterületek bekapcsolását is az irodatervezés folyamatába, ami nagyban segítheti egy projekt sikerét.

Kapcsolat

EUROPA DESIGN, WELL PONT


EUROPA DESIGN, WELL POINT
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-75.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Email
minosites@welliroda.hu
Kövessen minket!


Hazai szakemberek a WELL-ről

Fazakas György
építész, ügyvezető igazgató
Fazakas Építésziroda Kft.

Nagyon hasznos kezdeményezésnek tartjuk a 2019. február 15-én elindított interaktív előadás sorozatot. Az egészséges irodai környezet érdekében tett intézkedések egyre sürgetőbbek. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan nőtt az az irodai munkahelyek száma, egyre nő a dolgozók aránya az adminisztratív szolgáltatási területeken.

Kovács Emesének szeretnénk megfontolásra javasolni, hogy a ”Well” minősítésben, az irodai dolgozókra jutó irodaterület mérőszáma is szerepeljen, a túlzsúfolt irodai környezet egészségtelen hatásának csökkentése érdekében.

Kocsány János
CEO
Graphisoft Park SE

A Well Irodáról szóló szakmai előadás nagyon jól összegezte a munkavállalók jó közérzetét középpontba állító új minősítési rendszer lényegét, így ingatlanfejlesztőként felkészülten várom a leendő bérlők erre vonatkozó igényeit. Számomra a Well nyolc fő kategóriája közül kiemelt fontossággal bír a fitness, a mozgáskultúra bevezetése a munkahelyeken. Ráadásul én ezt közösségépítő eszközként is használnám, hogy az ott dolgozók együtt éljék át a testmozgás örömét. Az irodai épített környezetben olyan feltételeket kell megteremteni, amelyek ösztönzik a fizikai aktivitást és az aktív életmódot.

Pálla Gábor Ödön
ügyvezető igazgató
Római irodaház Kft.

Az ingatlanfejlesztőknek a Well minősítés szempontrendszere olyan támpontokat ad, amelyekre érdemes odafigyelni már a beruházások elindításánál. A bérirodaházak fejlesztői számba vehetik az épületek alaprajzi, tartószerkezeti és épületgépészeti kialakítását, hogy az később alkalmas lehessen egy Well iroda megvalósítására. Amellett, hogy a minősítés egy kitűnő marketingeszköz, legalább olyan fontos a munkavállalók egészségének és kényelmének középpontba állítása is. A WELL továbbá hozzásegítheti a HR és kommunikációs szakterületek bekapcsolását is az irodatervezés folyamatába, ami nagyban segítheti egy projekt sikerét.Irodakereso.info Well Iroda http://www.europadesign.hu/


Adatkezelési tájékoztató