ESG WELL SOLUTIONS

Ha Ön már használja a felújított, vagy új irodáját és szeretné a munkatársak megtartását és a jövőbeni tehetségek bevonzását maximalizálni akkor a WELL Solution csomagunk pontosan ezt a cél szolgálja személyreszabottan. Mivel minden szervezeti kultúra más és minden fizikai környezet -irodai kialakítás, irodaházi adottságok- , illetve home office körülmény pedig kifejezetten eltérő lehet ezért a személyre szabottság és a bő választék a megoldás.

2024.06.26
MI AZ ESG?


Az ESG egy olyan  "pontrendszer" mely  az adott válallkozás társadalmi és környezeti  és morális hatását és értékét hivatott mérni, de kifejezetten nem a cég anyagi vagy szigorúan vett üzleti eredményessége szempontjából.
 

Olvasom tovább →

2024.06.26
MI A WELL?

Mi a Well?
A WELL Certification egy vezető nemzetközi épületminősítési rendszer, amely biztosítja, hogy az épületek megfeleljenek a magas színvonalú egészségügyi és környezeti paramétereknek, mint például a levegőminőség, a vízminőség, a világítás, a kényelem és az egészséges táplálkozás.
 

Olvasom tovább →

2024.06.26
WELL SZOLGÁLTATÁSOK

WELL SZOLGÁLTATÁSOK
Ebben a menüpontban összegyűjtöttük azokat a cégeket, amelyek támogatják és elősegítik a WELL Certification rendszerét. Ezek a cégek széles körben biztosítják a szükséges termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat a WELL szabványoknak való megfeleléshez.
 

Olvasom tovább →

2024.06.26
WELLBEING FRAMEWORK


A Wellbeing frameworks egy olyan irodaaudit mely az irodát a Well 11 pontja szerint vizsgálja.
 

Olvasom tovább →

2024.06.26
MI A WELL SOLUTION?


Ha Ön már használja a felújított, vagy új irodáját és szeretné a munkatársak megtartását és a jövőbeni tehetségek bevonzását maximalizálni akkor  a WELL Solution csomagunk pontosan ezt a cél szolgálja személyreszabottan. Mivel minden szervezeti kultúra más és minden fizikai környezet -irodai kialakítás, irodaházi adottságok- , illetve home office körülmény pedig kifejezetten eltérő lehet ezért a személyre szabottság  és  a bő választék a megoldás.

Olvasom tovább →

Kapcsolat

EUROPA DESIGN, WELL PONT


EUROPA DESIGN, WELL POINT
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-75.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Email
minosites@welliroda.hu
Kövessen minket!


Hazai szakemberek a WELL-ről

Fazakas György
építész, ügyvezető igazgató
Fazakas Építésziroda Kft.

Nagyon hasznos kezdeményezésnek tartjuk a 2019. február 15-én elindított interaktív előadás sorozatot. Az egészséges irodai környezet érdekében tett intézkedések egyre sürgetőbbek. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan nőtt az az irodai munkahelyek száma, egyre nő a dolgozók aránya az adminisztratív szolgáltatási területeken.

Kovács Emesének szeretnénk megfontolásra javasolni, hogy a ”Well” minősítésben, az irodai dolgozókra jutó irodaterület mérőszáma is szerepeljen, a túlzsúfolt irodai környezet egészségtelen hatásának csökkentése érdekében.

Kocsány János
CEO
Graphisoft Park SE

A Well Irodáról szóló szakmai előadás nagyon jól összegezte a munkavállalók jó közérzetét középpontba állító új minősítési rendszer lényegét, így ingatlanfejlesztőként felkészülten várom a leendő bérlők erre vonatkozó igényeit. Számomra a Well nyolc fő kategóriája közül kiemelt fontossággal bír a fitness, a mozgáskultúra bevezetése a munkahelyeken. Ráadásul én ezt közösségépítő eszközként is használnám, hogy az ott dolgozók együtt éljék át a testmozgás örömét. Az irodai épített környezetben olyan feltételeket kell megteremteni, amelyek ösztönzik a fizikai aktivitást és az aktív életmódot.

Pálla Gábor Ödön
ügyvezető igazgató
Római irodaház Kft.

Az ingatlanfejlesztőknek a Well minősítés szempontrendszere olyan támpontokat ad, amelyekre érdemes odafigyelni már a beruházások elindításánál. A bérirodaházak fejlesztői számba vehetik az épületek alaprajzi, tartószerkezeti és épületgépészeti kialakítását, hogy az később alkalmas lehessen egy Well iroda megvalósítására. Amellett, hogy a minősítés egy kitűnő marketingeszköz, legalább olyan fontos a munkavállalók egészségének és kényelmének középpontba állítása is. A WELL továbbá hozzásegítheti a HR és kommunikációs szakterületek bekapcsolását is az irodatervezés folyamatába, ami nagyban segítheti egy projekt sikerét.Irodakereso.info Well Iroda http://www.europadesign.hu/


Adatkezelési tájékoztató