VIDEÓ

2020.11.27
AUTOMATIKUS FERTŐTLENÍTÉS DÁN KÓRHÁZAKBAN

Automatikus fertőtlenítés Dán kórházakban

Dán kórházak egy csoportja azt tűzte ki célul, hogy megoldják a betegek kórházi ápolása során történő megfertőződésének problémáját. Ezért készítettek egy automata terem-fertőtlenítő robotot, amely a környezeti fertőtlenítést képes végezni. A témában Horváth Zoltán, az Európai Tudásközpont Kft. ügyvezető igazgatója volt az Egyenlítő vendége.

Olvasom tovább →

2019.07.31
Carpetcleaning - szőnyegtisztítás WELL irodánkban!A Well irodai minősítés a levegő tisztaságát, valamint a szállópor jelenlétét is szabályozza a levegőben, aminek mértékét jelentősen csökkenti a megfelelő szőnyegkarbantartás. A Carpetcleaning csapata gyorsan felszáradó különleges kristályokat alkalmaz, amely sem ragacsos felületet, sem szagokat nem hagy maga után.

Olvasom tovább →

2019.05.24
Well iroda minősítés

Mivel jár a Well Iroda minősítés, hogyan lett az Europa Design PLCWell Point? Alapító tulajdonosunkkal, @Feuertag Ottó-val beszélgetett Zsuzsi Végvári, az OFFISEVENmunkakörnyezet tanácsadója, ügyvezetője.

hashtag

Olvasom tovább →

2019.05.22
Well iroda minősítés a munkatársak elégedettségéértTöbb szempontból is érdemes Well Iroda-t kialakítani! Elsődleges a munkatársak elégedettsége! 
"A rendszernek fontos része a kollégák bevonása és az elkötelezettség felépítése." - Otto Feuertag, az Europa Design alapító tulajdonosa Zsuzsanna Végvári-val, az OFFISEVEN munkakörnyezet tanácsadójával, ügyvezetőjével beszélgetett a WELL hatásáról a munkatársak elégedettsége témában.
 

Olvasom tovább →

2019.05.21
Well Iroda: Megtérülés"A mi esetünkben a hatékonyságnövelést látom a WELL legnagyobb értékének" - alapító tulajdonosunk, @Otto Feuertag beszélgetett @Zsuzsi Végvári-val, az @OFFISEVEN munkakörnyezet tanácsadójával, ügyvezetőjével a tudományosan, mérésekkel bizonyított megtérülésről és hatékonyságnövelésről a WELL iroda esetében.

Olvasom tovább →

2019.05.21
Well Iroda: az Europa Design bemutatásában


Miért érdemes WELL irodát kialakítani, és hogyan történik a minősítés folyamata❓ Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphattok választ a következő videó interjúból, ahol Zsuzsi Végvári, az OFFISEVEN munkakörnyezet tanácsadója, ügyvezetője beszélget erről alapító tulajdonosunkkal, Feuertag Ottó-val. Nagyon aktuális a téma, hiszen irodánkkal a Well Certification rendszerében tavaly regisztráltunk be a WELL Building Standard – WELL minősítés megszerzésére, és idén elsőként kapjuk meg a minősítést az „Existing Interior”, a „már meglévő belső tér” kategóriában.

Olvasom tovább →

Kapcsolat

EUROPA DESIGN, WELL PONT


EUROPA DESIGN, WELL POINT
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-75.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Email
minosites@welliroda.hu
Kövessen minket!


Hazai szakemberek a WELL-ről

Fazakas György
építész, ügyvezető igazgató
Fazakas Építésziroda Kft.

Nagyon hasznos kezdeményezésnek tartjuk a 2019. február 15-én elindított interaktív előadás sorozatot. Az egészséges irodai környezet érdekében tett intézkedések egyre sürgetőbbek. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan nőtt az az irodai munkahelyek száma, egyre nő a dolgozók aránya az adminisztratív szolgáltatási területeken.

Kovács Emesének szeretnénk megfontolásra javasolni, hogy a ”Well” minősítésben, az irodai dolgozókra jutó irodaterület mérőszáma is szerepeljen, a túlzsúfolt irodai környezet egészségtelen hatásának csökkentése érdekében.

Kocsány János
CEO
Graphisoft Park SE

A Well Irodáról szóló szakmai előadás nagyon jól összegezte a munkavállalók jó közérzetét középpontba állító új minősítési rendszer lényegét, így ingatlanfejlesztőként felkészülten várom a leendő bérlők erre vonatkozó igényeit. Számomra a Well nyolc fő kategóriája közül kiemelt fontossággal bír a fitness, a mozgáskultúra bevezetése a munkahelyeken. Ráadásul én ezt közösségépítő eszközként is használnám, hogy az ott dolgozók együtt éljék át a testmozgás örömét. Az irodai épített környezetben olyan feltételeket kell megteremteni, amelyek ösztönzik a fizikai aktivitást és az aktív életmódot.

Pálla Gábor Ödön
ügyvezető igazgató
Római irodaház Kft.

Az ingatlanfejlesztőknek a Well minősítés szempontrendszere olyan támpontokat ad, amelyekre érdemes odafigyelni már a beruházások elindításánál. A bérirodaházak fejlesztői számba vehetik az épületek alaprajzi, tartószerkezeti és épületgépészeti kialakítását, hogy az később alkalmas lehessen egy Well iroda megvalósítására. Amellett, hogy a minősítés egy kitűnő marketingeszköz, legalább olyan fontos a munkavállalók egészségének és kényelmének középpontba állítása is. A WELL továbbá hozzásegítheti a HR és kommunikációs szakterületek bekapcsolását is az irodatervezés folyamatába, ami nagyban segítheti egy projekt sikerét.Irodakereso.info Well Iroda http://www.europadesign.hu/


Adatkezelési tájékoztató