ESEMÉNYEK

2021.11.22
A Wellbeing jövőre - a Wellbeing jövője online Konferencia


A Wellbeing jövőre - a Wellbeing jövője online Konferencia
A világ vezető vállalati stratégiája a wellbeing
Boldogabb munkatárs – nagyobb versenyelőny

Olvasom tovább →

2021.03.17
Wellbeing online Konferencia

WELLBEING KONFERENCIA
Óriási megtiszteltetés, hogy az IWBI európai alelnöke lesz a főelőadó a magyar Wellbeing Szövetség online konferenciáján!

Olvasom tovább →

2020.08.06
Megalakult a Wellbeing Szövetség!

Megalakult a Wellbeing Szövetség!
Büszkék vagyunk arra, hogy a július 30-ai Wellbeing Szövetség alakuló ülésének, majd egy héttel később a Szövetség hagyományteremtő Well Reggelijének is az Europa Design Wellpoint rendezvényhelyszíne adott otthont.

Olvasom tovább →

2019.11.13
ACTIU – WE ARE LEED AND WELL PLATINUM - workshop, 2019.11.18.Elhozzuk Önöknek a világ első WELL PLATINUM és LEED befejezett projektjének valós történetét egy workshop keretén belül, ahol első kézből hallhatják az esettanulmány bemutatását a spanyol Actiu Technology Park-ról és irodáiról. A tudományos téma kötetlen „megemésztéséhez” spanyol falatokkal és borral várjuk vendégeinket. Az esemény az Europa Design WELL minősítés alatt álló épületében, a Well Point-ban kerül megrendezésre.
 

Olvasom tovább →

2019.07.04
Naughtone Roadshow - Summer in the office vol.2


SUMMER IN THE OFFICE - SMART WORK Gyere el hozzánk tanulni nyáron, és tudj meg mindent az irodai kényelemről. Nálunk megismerkedhetsz a közösségi terek legújabb trendjeivel, a Well Living Office koncepció szempontjaival, a Naughtone-nal és az irodatér optimalizálásával.

Olvasom tovább →

2019.06.20
Naughtone Roadshow - Summer in the office vol.1


NAUGHTONE ROADSHOW - SUMMER IN THE OFFICE Tudj meg mindent az irodai kényelemről és a Well Living Office koncepcióról egy hűsítő limonádé mellett!

Olvasom tovább →

2019.03.21
Akusztikus Workshop 2.0


Az Europa Design Lab workshop sorozatot azzal a céllal indítottuk, hogy a munkakörnyezetben megtalálható innovációkról, anyagokról, technológiákról, kutatási eredményekről és újdonságokról élő szakmai előadások formájában a prezentációs anyagok megosztásával folyamatosan tájékoztassuk a szakma gyakorlóit, és a felhasználókat is egyaránt.

Olvasom tovább →

2019.02.18
THE WELL-CERTIFIED WORKSPACE


The British Chamber of Commerce in Hungary is pleased to invite you to the „The well-certified workspace: The solution for recruiting and retaining talents” presentation, which is jointly organised with Europa Design.

Olvasom tovább →

2019.02.15
WELL Certification - fókuszban az ember - Workshop, 2019. február 15.
Teljes telt házzal tartottuk meg február 15-én délelőtt a WELL minősítésről szóló szakmai napunkat, amelyre elsősorban az ingatlan és építész szakma képviselőit hívtuk meg.

Olvasom tovább →

2018.09.20
WELL MINŐSÍTÉSSEL A MUNKAERŐ MEGTARTÁSÉRT - Video!

Nagy érdeklődés mellett került sor szeptember 18.-án a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara (CCI France Hongrie) szervezésében az összevont HR és Ingatlan klub rendezvényére a Well Point rendezvényközpontban.Nagy érdeklődés mellett került sor szeptember 18.-án a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara (CCI France Hongrie) szervezésében az összevont HR és Ingatlan klub rendezvényére a Well Point rendezvényközpontban.

Olvasom tovább →

Kapcsolat

EUROPA DESIGN, WELL PONT


EUROPA DESIGN, WELL POINT
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-75.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Email
minosites@welliroda.hu
Kövessen minket!


Hazai szakemberek a WELL-ről

Fazakas György
építész, ügyvezető igazgató
Fazakas Építésziroda Kft.

Nagyon hasznos kezdeményezésnek tartjuk a 2019. február 15-én elindított interaktív előadás sorozatot. Az egészséges irodai környezet érdekében tett intézkedések egyre sürgetőbbek. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan nőtt az az irodai munkahelyek száma, egyre nő a dolgozók aránya az adminisztratív szolgáltatási területeken.

Kovács Emesének szeretnénk megfontolásra javasolni, hogy a ”Well” minősítésben, az irodai dolgozókra jutó irodaterület mérőszáma is szerepeljen, a túlzsúfolt irodai környezet egészségtelen hatásának csökkentése érdekében.

Kocsány János
CEO
Graphisoft Park SE

A Well Irodáról szóló szakmai előadás nagyon jól összegezte a munkavállalók jó közérzetét középpontba állító új minősítési rendszer lényegét, így ingatlanfejlesztőként felkészülten várom a leendő bérlők erre vonatkozó igényeit. Számomra a Well nyolc fő kategóriája közül kiemelt fontossággal bír a fitness, a mozgáskultúra bevezetése a munkahelyeken. Ráadásul én ezt közösségépítő eszközként is használnám, hogy az ott dolgozók együtt éljék át a testmozgás örömét. Az irodai épített környezetben olyan feltételeket kell megteremteni, amelyek ösztönzik a fizikai aktivitást és az aktív életmódot.

Pálla Gábor Ödön
ügyvezető igazgató
Római irodaház Kft.

Az ingatlanfejlesztőknek a Well minősítés szempontrendszere olyan támpontokat ad, amelyekre érdemes odafigyelni már a beruházások elindításánál. A bérirodaházak fejlesztői számba vehetik az épületek alaprajzi, tartószerkezeti és épületgépészeti kialakítását, hogy az később alkalmas lehessen egy Well iroda megvalósítására. Amellett, hogy a minősítés egy kitűnő marketingeszköz, legalább olyan fontos a munkavállalók egészségének és kényelmének középpontba állítása is. A WELL továbbá hozzásegítheti a HR és kommunikációs szakterületek bekapcsolását is az irodatervezés folyamatába, ami nagyban segítheti egy projekt sikerét.Irodakereso.info Well Iroda http://www.europadesign.hu/


Adatkezelési tájékoztató